Vrijwilligers

AANMELDEN 

Wil je als vrijwilliger ondersteunen bij de KLM Urban Trail Delft? Binnenkort publiceren we het aanmeldformulier.

Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de KLM Urban Trail Delft een aantal regels verbonden.

ZONDER JOU GEEN URBAN TRAIL

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een hardloopevenement in Delft, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de KLM Urban Trail Delft, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement in Delft.
• Je krijgt een uniek crew shirt van de KLM Urban Trail Delft.
• Gratis ontbijtpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

Aanmelden

VRAGEN?

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres contact@delfturbantrail.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.

Mogelijk bestandtypes: jpg, jpeg, gif, png, txt, dox, xls, pdf
KLM Urban Trail Delft gaat dit jaar helaas niet door

We hebben helaas moeten besluiten alle trails van de KLM Urban Trail Series 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren.

Lees meer