Delftse gezelligheid en sfeervolle straten zorgen voor geslaagde tweede editie van de KLM Urban Trail Delft

images

Op zondag 29 oktober werd het startschot gegeven van de tweede editie van de KLM Urban Trail in Delft. Vanaf het terrein van X TU Delft vertrokken ruim 1800 deelnemers op een sportieve ontdekkingstocht door de binnenstad langs unieke bezienswaardigheden. Het was een gezellig loopfeestje langs de historische grachten en door de sfeervolle straten van Delft.

Onderweg was er veel te beleven en te doen. Maar liefst 16 locaties stelden hun deuren open voor de KLM Urban Trail Delft en zorgden voor een goede sfeer. Bij onder andere Mooie Boules konden deelnemers een potje Jeu de Boulen, Café de Oude Jan zorgde voor een lekkere pitstop met 0.0% biertjes en bij de Delftsche Studenten Bond kon er ook nog gefeest worden met de studenten.

Het hardloopfeestje werd compleet door de entertainment die langs het parcours stonden. Zij hebben hun steentje bijgedragen aan het verzorgen van een onvergetelijke dag. Bij de finish kreeg iedereen hun welverdiende medaille en konden deelnemers hun prestaties vastleggen bij de We Did It wall en de KLM-mascotte Bluey.

De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Delft een geslaagde editie!

KALENDER 2023

Heb je de smaak goed te pakken? We gaan nog op vier leuke ontdekkingsreizen door Nederland. De KLM Urban Trail Series bestaat uit 12 avontuurlijke runs in de mooiste en leukste binnensteden van Nederland. De volledige kalender is te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

KLM URBAN TRAIL SERIES

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers middels een avontuurlijke run kennismaken met de meest bijzondere locaties uit een stad.

📸 🎥 Houd de komende dagen onze Instagram en Facebook pagina in de gaten, want daar worden in de loop van de week nog veel meer mooie foto’s en de officiële aftermovie geplaatst.