Geslaagde eerste editie van KLM Urban Trail Delft

images

Het was zondag 23 oktober één groot hardloopfeest in Delft tijdens de allereerste editie van de KLM Urban Trail Delft. Meer dan 1600 deelnemers genoten op de zondagochtend van het bijzondere parcours door de Delftse binnenstad vol grachten, steegjes en historische gebouwen.

In de vroege morgen begon de eerste startwave met hun avontuur door de stad. Onderweg kwamen de hardlopers bij verschillende gebouwen binnen om daar een uniek kijkje te nemen in de zaak. Zo werd er bij de bierfabriek een heerlijk biertje aangeboden en konden de deelnemers bij museum de Griffioen de antieke collectie van medische en farmaceutische instrumenten bekijken. Maar dit was niet alles, onderweg waren er nog veel meer toffe locaties die hun deuren openstelde voor een uniek bezoekje.

De combinatie van een bijzondere route, lekker hardloopweer en een gezellige sfeer zorgden voor een ervaring die de deelnemers, medewerkers en vrijwilligers niet snel zullen vergeten. Bij de finish werden de hardlopers beloond met een tasje met drinks en bites en een welverdiende medaille als aandenken aan hun sportprestatie.

Kalender 2022
De organisatie hoopt alle deelnemers volgend jaar weer terug te zien bij de tweede editie van de KLM Urban Trail in Delft. Wil je in de tussentijd nog meer toffe steden ontdekken op deze unieke manier? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er vinden dit najaar namelijk nog drie KLM Urban Trails plaats in Haarlem (6 november), Arnhem (20 november) en Eindhoven (11 december).

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.