Primeur KLM Urban Trail Delft

images

Na succesvolle Urban Trails in o.a. Groningen, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht s op zondagochtend 25 oktober Delft hét decor van de allereerste KLM Urban Trail Delft. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de eerste KLM Urban Trail Delft een absolute must.

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je komt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Delft niet anders, met 5 of 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door de binnenstad van Delft. Niet de tijd is het belangrijkst, het gaat om het op een sportieve en leuke manier (opnieuw) ontdekken van de stad. Na de finish kun je een ontbijt ophalen die je samen met vrienden en vriendinnen kunt opeten. Alle finishers krijgen na afloop ook een uniek medaille.

KLM URBAN TRAIL SERIES
De KLM Urban Trail series is een razend populair loopconcept in Nederland en vindt in 2020 plaats in maar liefst 12 Urban Trail steden. Bekijk de kalender van 2020 en ontdek jouw favoriete stad op www.klmurbantrailseries.nl.

Inschrijving geopend!

Yes! Op zondag 23 oktober 2022 is het tijd voor de allereerste KLM Urban Trail Delft. Je kunt nu inschrijven!

Lees meer