FAQ's

Bekijk op deze pagina alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat de onderstaande informatie onder voorbehoud van wijzigingen is.

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021.

We zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de KLM Urban Trail Series vanaf medio 2021 op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. In overleg met de betrokken gemeentes en hoofdsponsor KLM werken we aan een kalender die we via de officiële kanalen zullen delen zodra de nieuwe data bekend zijn. Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet volgen en zullen wij alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Zoals bekend zijn alle evenementen van de KLM Urban Trail Series in 2020 geannuleerd vanwege de coronacrisis. De in 2020 aangeschafte startbewijzen en t-shirts (Amsterdam, Breda, Groningen, Leeuwarden en Utrecht) blijven geldig voor de editie in 2021.

FAQ's

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021

We zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de KLM Urban Trail Series vanaf medio 2021 op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. In overleg met de betrokken gemeentes en hoofdsponsor KLM werken we aan een kalender die we via de officiële kanalen zullen delen zodra de nieuwe data bekend zijn.

Lees meer