Event info

KLM URBAN TRAIL DELFT

De KLM Urban Trail Delft is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

PROGRAMMA ZONDAG 29 OKTOBER

Tijd Activiteit
Vanaf 08:30 uur Evenemententerrein open (start muziek, nummers afhalen, tassenafgifte open, catering open)
08:30 – 13:00 uur Gratis tassenafgifte op vertoon van startnummer
09:30 uur Startwave 1
09:45 uur Startwave 2
10:00 uur Startwave 3
10:15 uur Startwave 4
10:30 uur Startwave 5
13:00 uur +/- Finish laatste deelnemer

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht) via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

De start- en finishlocatie is dit jaar op het terrein bij X TU Delft. Hier kun je vanaf 08.30 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Bij de finish ontvang je jouw verdiende medaille en een tasje met drinks & bites. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • Station Delft Campus ligt op 15 minuten loopafstand van X TU Delft (start- en finishlocatie).

Kom je toch met de auto? Parkeer dan in een van de nabijgelegen parkeergarage of parkeergelegenheden.

STARTLOCATIE

Inschrijving geopend!

Yes! De volgende KLM Urban Trail Delft vindt plaats op zondag 29 oktober en je kunt nu inschrijven!

Lees meer